Tuesday, April 17, 2012

mir + kerry

Salam, 
Malam ni ingat mahu update tentang trip to Singapore tapi tadi belek-belek folder gambar terjumpalah gambar yang di ambil masa wedding mir+kerry februari lepas. Hehehe dah berkurun baru nak update. yes my bad, mood nak blogging tak berapa nak ada. Tetiba nampak pics nih excited pulak nak share lagipun Ilyia dah banyak kali minta gambar. 

Pics pengantin tak banyak pun, gambar syok sendiri je banyak hehehe. Biasalah mana boleh ganggu pengantin kan.

Awin (pengapit) & Me in butterfly printed baju kurung. Sukanya baju nih sebab penuh dengan butterflies.
Kerry looks so lovely in her solemnization dress. I missed the majlis, entah kenapa dtg lambat. sekarang tak dapat ingat lagi.

Makeup by Anna Lady Cherry.

Masa ni sudah berada di dewan untuk reception ceremony. Lihat betapa hebatnye renungan Baby Aleesya.

Peace y'all. Banyak juga pics yang asik buat peace saja. Automatik kot sebab semua orang pose dengan anak.
awwww.

me, dila jolie  & Ilyia. Kitaorang ni satu sekolah masa di mrsm kuantan dulu ;)

colorful candy!

adding more peeps.

BYE!

12 comments:

  1. Comelnyeee... Cantiknyeee... Masyallah! :)

    ReplyDelete
  2. wane biru baju pengantin cantek! dan baju awak jugak sangat cantek! (^_^)

    ReplyDelete
  3. apsal laaaaaaaaaa kery suka senyum mcm tu???makeup dh lawa dahhhh.

    ReplyDelete
  4. tq arnie!!cant wait for another version..like kita amik masa kat luar yg just married tu..

    ReplyDelete
  5. kak ernie...mana nak dapat kain pasang butterfly camtu?cantik sangattt ;)

    ReplyDelete
  6. kak arni. zura suke sgt bju tu. boleh x nak taw kak beli mane.??

    ReplyDelete
  7. puan yatie & rango: baju ni beli at market kat stadium shah alam hari ahad.kakak tu ada buka booth juga kat damansara but tak sure exact location.

    ReplyDelete
  8. kerry: eehehe spot a few pics pun senyum camtu. trademark kot ehehe.

    ilyia: eheheh smlm gagahkan diri upload pics ni.lepas tu terus tdo kepenatan.

    all above: thanks

    ReplyDelete