Tuesday, November 6, 2012

Look what we have in store today!

Salam,
Peplum, peplum. famous betul skrg ni. semua orang asik tanya "arni ada peplum dress tak?"

ADRIANA peplum dress . Fit nicely on me ehehe. sangat cantik ok, terletak dengan elok.
GEMMA Peplum Dress. Besar sikit on me (im wearing s/m size) .
Available in M and L. so sesiapa yang asik tanya takde baju L ke,so this is your change utk dapatkannya skrg.

Visit us now at

BYE and have a good day!

11 comments:

  1. peplum is sooooooo intrend now.... gonna grab 1 soon =) childhood memories

    ReplyDelete
  2. comel...

    www.ellisathul.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Hai sis, rasanya mcm terserempak u kat PKNS tadi, tapi taktau betul ke tak.

    ReplyDelete
  4. I sllu aje lalu dpn seksyen 9 tu.. tp x nmpak pun kedai u.. kat mane eh? ada gantung signboard nama kedai x?

    ReplyDelete
  5. dekat blog SLM da sold out ADRIANA Dress tu..kat kedai ade lagi x yg nak jual?? serius nak gune sgt warna orange tu..i ade email haritu nak purchase tp u x reply la..

    ReplyDelete
  6. Hi dear, nk tny saiz l to xl ade x? Kira klu l tu besar x? Pastu fabric type mcm mn yer. Tqvm

    ReplyDelete
  7. MARYNA: betul ke? nape tak tego hikhik ;)

    kuku cawan besi: adriana dah sold out. i dh attended semua email, might be overlook your email. bila u hantar and pukul brp? nanti i check semula. kenapa tak hantar reminder?

    ReplyDelete
  8. ixora: size L so far gemma peplum in soft cream je available. size & material as per shown i blog/ fb.
    kalau u tinggal dekat ngn shah alam dtg la kedai fitting.

    ReplyDelete
  9. Mr & Mrs sallehudin: kat sebelah farmasi. i share kedai dgn kedai perabot jati.banner i ada gantung kat luar. sebelah kedai i skrg ada kedai speedmart 99 tgh construction.

    ReplyDelete